Rezultati završnog ispita iz Uvoda u programiranje / Osnove računarstva 2.2.2022.

Rezultati završnog ispita iz Uvoda u programiranje / Osnove računarstva 2.2.2022.

by Vedran Ljubović -
Number of replies: 0

Na dan 2.2. održan je završni ispit i integralni ispit (koji se sastoji od dijela zadataka koji odgovaraju zadacima sa parcijalnog ispita i završnog ispita). Rezultati se nalaze u prilogu po ovim komponentama.

Studenti koji su ostvarili u zbiru minimalno 55 bodova i koji su na završnom ispitu uradili barem jedan zadatak (ostvarili minimalno 10 bodova) mogu upisati ocjenu prema važećoj univerzitetskoj skali bodova. Upis ocjena će se obaviti u utorak 8. 2. u 10:00 na Fakultetu, u skladu sa epidemiološkim mjerama. Svi studenti također imaju mogućnost da nastave raditi UUP Game kako bi popravili ocjenu, a evidencija ovih naknadno ostvarenih bodova će biti urađena uoči popravnog završnog ispita.

Uvid u radove (dio ispita koji odgovara parcijalnom ispitu): Sva vaša rješenja i dalje se nalaze na Zamgeru u formi zadaće (uključujući i sve što sam dobio putem maila). Greške su označene u PDF dokumentima koristeći anotacije. Ove anotacije se nažalost ne vide ako samo kliknete na PDF nego ga trebate otvoriti namjenskim programom za čitanje PDF-a kao što je Acrobat Reader. Bodove po zadacima možete vidjeti u dokumentu "Rezultati po zadacima anonimno".

Uvid u radove (završni ispit): Zadaci na kojima ste radili se i dalje nalaze na c9 platformi. Svaki zadatak nosi 10 bodova, a dobijate onaj broj bodova koji je proporcionalan broju testova (dakle ako je za zadatak bilo 6 testova, svaki test nosi 1,67 bodova). Zadaci u kojima je uočeno hardcodiranje ili stvari zabranjene postavkom zadatka nisu priznati. Možete i sada testirati zadatke ili nastaviti dorađivati (kao vježbu za popravni ispit).