Rezultati ispita iz RPR-a 23. 2. 2021

Rezultati ispita iz RPR-a 23. 2. 2021

by Vedran Ljubović -
Number of replies: 0
Dana 23. 2. 2021. održan je završni ispit iz predmeta Razvoj programskih rješenja. Rezultati ispita su objavljeni u informacionom sistemu Zamger, a u prilogu se nalazi kompletan pregled svih ostvarenih bodova (anonimno).

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, uvid u radove će se izvršiti online putem maila. Tačna rješenja su objavljena na predmetnom courseware-u. Studenti koji su radili ispit na fakultetskim računarima mogu se obratiti profesoru da bi im bio poslan njihov rad. U slučaju nekih nejasnoća u vezi bodovanja možete se obratiti profesoru putem maila za pojašnjenje.

Usmeni dio završnog ispita će se održati 2. 3. 2021 u 14:00. Zbog pogoršane epidemiološke situacije, usmeni dio završnog ispita će se i ovaj put održati online putem platforme Google Meet. Pozivamo studente da se prijave za ispit koristeći Zamger. Pravo izlaska na ispit imaju studenti koji su na praktičnom dijelu završnog ispita ostvarili minimalno 10 bodova, no skrećem pažnju da usmeni dio ispita nosi 30 bodova te da je potrebno minimalno 55 bodova za upis prolazne ocjene.