Oglasna ploča

Rezultati pismenog dijela završnog ispita iz Teorije signala, održanog 02.02.2021.

Rezultati pismenog dijela završnog ispita iz Teorije signala, održanog 02.02.2021.

by Emir Sokić -
Number of replies: 0

U prilogu se nalaze rezultati pismenog dijela završnog ispita iz Teorije signala, održanog 02.02.2021. Uvid u radove, eventualne reklamacije i informacije u vezi sa osvojenim bodovima su moguće u dogovoru sa predmetnim nastavnikom i asistentom (putem e-maila, odnosno google meeta). 

Obzirom da su se zbog specificnosti odvijanja nastave u zimskom semestru testovi odrzavali uzivo online putem, studentima koji su radili kontinuirano u toku semestra i ostvarili reprezentativan broj bodova na testovima (min 50%) je znanje pokazano na testovima uracunato u usmeni dio zavrsnog ispita, pa se shodno tome oslobađaju usmenog dijela završnog ispita, te u skladu s tim im je i predlozena i ocjena. Studenti koji su zadovoljni sa predlozenom ocjenom duzni su o tome obavijestiti predmetnog nastavnika (e-mailom). Studenti koji nisu zadovoljni sa predlozenom ocjenom imaju pravo izaci na usmeni dio ispita. Studenti koji nisu skupili dovoljan broj bodova na testovima (ili ih nisu ni radili) polazu zavrsni ispit na uobicajen nacin (pismeni dio+usmeni dio).

Termin za usmeni dio zavrsnog ispita kao i termin za upis predlozenih ocjena ce biti naknadno objavljen, ali je planiran krajem tekuće sedmice (četvrtak/petak, 11.02.-12.02.). Svi studenti koji planiraju izaći na usmeni dio ispita su obavezni prijaviti se putem Zamgera (kada budu objavljeni termini). Usmeni dio ispita će se odrzati online putem.