Rezultati završnog ispita iz ETK2, održanog 06.07.2021.

Rezultati završnog ispita iz ETK2, održanog 06.07.2021.

by Emir Sokić -
Number of replies: 0

U prilogu se nalaze rezultati pismenog dijela završnog ispita iz ETK2, održanog 06.07.2021. Eventualni uvid u radove ili reklamacije se mogu održati onlajn putem u dogovoru sa predmetnim nastavnikom.

U tabeli su date predložene ocjene za studente bazirane na osvojenim bodovima bez usmenog dijela završnog ispita. Studenti su dužni da, putem predstavnika studenata, formiraju dvije liste studenata: 1) listu studenata koji bi upisali predloženu ocjenu bez usmenog dijela ispita, 2) listu studenata koji bi pristupili usmenom dijelu ispita. Liste je potrebno dostaviti predmetnom nastavniku najkasnije do cetvrtka, 08.07.2021. u 16h, kako bi se blagovremeno mogli otvoriti termini na Zamgeru.

Napomene: 

a) "bonus" bodovi su dati kako bi se studentima "olakšao" eventualni upis ocjene i mogu biti poništeni (ili povećani) na usmenom dijelu ispita.

b)  usmeni dio zavrsnog ispita će se održati onlajn putem, najvjerovatnije u petak 09.07. i/ili ponedjeljak 12.07., zavisno od broja prijavljenih studenata za usmeni dio završnog ispita.

c) predložene ocjene vrijede sve do kraja akademske godine ukoliko student ne pristupi usmenom ispitu ili eventualnom ponovnom polaganju pismenog dijela ispita (popravljanju ocjene).

d) usmeni dio ispita je sastavni dio završnog ispita, i ne može se povezati/prenijeti/polagati sa narednim rokovima (kao što je pojašnjeno više puta ranije).