Rezultati završnog i aps. ispita iz Projektovanja logičkih sistema

Rezultati završnog i aps. ispita iz Projektovanja logičkih sistema

by Emir Sokić -
Number of replies: 0

1) Uvid u radove će se održati u ponedjeljak, 10.02.2020. u 9h, kabinet 2-10 (ili u drugom terminu u dogovoru s predmetnim nastavnikom),

2) Sve eventualne primjebe na predloženu ocjenu ili bodove u tabeli (bodove s LV, testova itd.) moguće je iznijeti u terminu uvida u radove. 

3) UPIS PREDLOŽENIH OCJENA u ovom ispitnom roku će se održati u ponedjeljak, 10.02.2020. u 11:15h. Studenti koji žele upisati ocjenu u indeks u ovom ispitnom roku su dužni ili doći na upis ocjene, ili poslati indeks po kolegi a predmetnom nastavniku poslati e-mail u kojem piše da su saglasni s ocjenom. Studenti koji ne upišu predložene ocjene u ponedjeljak, to će moći učiniti tek na popravnom roku.

4) U polje Bonus su upisani bodovi u skladu sa članom 35 stav 4, pravila studiranja UNSA, pri čemu nastavnik ima pravo da studentima dodijeli do 5 bodova ukoliko smatra da su se posebno istakli u toku semestra (npr. aktivnost na nastavi, učešće na AOC itd). To polje je iskorišteno za one studente kojima je nedostajalo dva-tri boda za višu ocjenu. Studentima koji su učestvovali na AOC a nisu u fazi upisa ocjene, ili im ti bodovi nisu ništa značili (npr falilo im je mnogo bodova za višu ocjenu), ovi bodovi nisu upisani u tabeli.

5) Studenti apsolventi koji su stekli uslov za izlazak na završni ispit, neka se jave predmetnom nastavniku radi dogovora o terminu završnog ispita.